Ugrás a tartalomra

Felavatták a Bartók új ovi-foci pályáját

2016. október 03. hétfő
A Bartók utcai tagóvodában a „Nemzeti Ovi-Foci, Ovi- Sport” Program segítségével egy jól használható, modern focipályát építettek az óvodások számára.
Felavatták a Bartók új ovi-foci pályáját

A Leányka utcai tagóvodában már 2013 óta nagy népszerűségnek örvend az az ovi-foci pálya, amelyen – az Ovifoci Alapítvány által továbbképzett óvodapedagógusok vezetésével – azóta is folyamatosan tartanak sportfoglalkozásokat. A sikeren felbuzdulva idén a Bartók utcai tagóvoda udvarán is kialakítottak egy hasonló pályát a „Nemzeti Ovi-Foci, Ovi- Sport” Program segítségével. Az alapítvány munkatársa dr. Thassy Tíra, Karsay Ferenc polgármesterrel közösen vágták át a nemzeti színű szalagot az ünnepályes átadón.

„A projekt megvalósításához szükséges önrészt Budafok-Tétény Önkormányzata biztosította, mert fontosnak érezzük, hogy segítsük a gyerekek rendszeres sportolásához szükséges feltételek megteremtését.” – emelte ki Karsay Ferenc.

Horváthné Fűkő Zsuzsanna, a Budafok-Tétény Egyesített Óvoda Központ vezetője köszöntőjében elmondta: nagyon örül annak, hogy a Leányka utcai tagóvoda mellett most már a Bartók utcai tagóvodában is épült egy pálya és bízik benne, hogy a jövőben több hasonló pálya is épülhet.

A most elkészült pályát az Egyesített Óvodába járó gyermekek használhatják, akik az ünnepélyes átadón is nagy örömmel rúgták a labdát.