Ugrás a tartalomra

Elkészült a „Bajnokok fala”

2016. március 14. hétfő
Újabb példaértékű civil-helyi vállalkozói összefogással készült el a „Bajnokok fala” a Szelmann Házban, amelyre a Czene-Bánhidi Petra és tanítványai által elnyert kupák és érmek kerültek.
Elkészült a „Bajnokok fala”

Nem először segítette a Bakosfa Kft. ügyvezetője, Bakos Miklós a Nagytétényi Polgári Kört tervének megvalósításában: tavaly nyáron a Szelmann Ház báltermének padlóját varázsolta tükörsimává kedvezményes áron, most pedig a hátsó öltözőben alakított ki egy olyan polcrendszert, amelyen méltó helyre kerültek a Czene-Bánhidi Petra és tanítványai által elnyert kupák és érmek.

László Éva, a Nagytétényi Polgári Kör elnöke a március 9-ei megható "bajnoki falavatáson" a budafokteteny.hu-nak elmondta, hogy a Szelmann Ház felújítása előtt, 2002-től a bejárati ajtó melletti faliszekrényben tárolták ezeket a kupákat, de az épület felújítása, átépítése miatt megszűnt ez a lehetőség. Az új hátsó öltözőt azonban ideális helyszínnek találták a relikviák méltó elhelyezésére.

Az elképzelést Bakos Miklós, a Bakosfa Kft. ügyvezetője vette szárnyai alá, aki megtervezte, kivitelezte és megajándékozta az egyesületet, valamint Bánhidi Petrát és növendékeit egy igényesen kialakított polcrendszerrel.

Bakos Miklós ezúttal is minőségi munkát végzett, ahol a kupák és érmek mellett számos fénykép is felidézi a PASSE Tánccsoport sikereit, továbbá a falon kiemelt helyre került Bánhidi Petra óriás méretű világbajnoki kupája, amelyet 2002-ben szerzett a tangó világbajnokságon.

Kell-e ennél jobb inspiráció az ifjú táncnövendékeknek?

Egy biztos: a „Bajnokok falán” van még hely további relikviáknak is.

 

Kapcsolódó anyagok:

http://www.promontortv.hu/2016/03/14/dicsosegfalat-keszitettek-banhidi-petra-tancmuvesznek/