Ugrás a tartalomra

Budafok-Tétényi siker: Varga Vivien csodálatos világa

2017. február 07. kedd
A budatétényi Varga Vivien nyerte meg a Sztárban sztár +1 kicsi döntőjét Pál Dénes párjaként. Karsay Ferenc polgármester előzőleg a saját FB oldalán buzdította a nézőket a szavazásra és elsők között gratulált a nyerteseknek.
Budafok-Tétényi siker: Varga Vivien csodálatos világa

Újabb sztárja lett a kerületünknek, Varga Vivien, aki Pál Dénes oldalán megnyerte az egyik legnézettebb televíziós énekes vetélkedő, a Sztárban szár +1 kicsi döntőjét vasárnap este. Ez a gimnazista lány első igazán nagy sikere, bár az Ének iskolájában is dobogós volt. Varga Vivien a tanulás mellett lemezt készít.
 
Csodálatos most a világ Varga Vivien számára, aki korábban a Csodálatos világ számot is énekelte Pál Dénessel, megidézve Koncz Zsuzsát és Cipőt. A kitűnő hangú ifjú énekes bújt már Rúzsa Magdi, Madonna, Oszvald Marika, legutóbb pedig Király Linda bőrébe, a Sztárban sztár +1 kicsi című televíziós énekes vetélkedő műsor kilenc része alatt, mindig sikerrel. Meg is nyerte a versenyt a vasárnapi döntőn.

– Élveztem a szereplés minden percét, azt, hogy megidézhettem a nagy sztárokat – reagált Vivien a gratulációnk utáni érdeklődésünkre, amikor arra voltunk kíváncsiak, kinek a bőrében érezte legjobban magát. – Mindegyik énekesnőt nagyon szeretem, talán ezért is volt kicsit könnyebb velük, mintha kevésbé kedvelném őket.

– S melyik műfaj áll közelebb hozzád?

– Nehéz eldönteni, mert a műsor minden adásában más és más műfajban próbáltam jeleskedni. Rapet, musicalt, operettet, popot énekeltem, talán ez utóbbi a nagy kedvenc, de nagyon megszerettem a többit is. Nyitott vagyok, ezentúl bármelyiket szívesen énekelem.

– Színházban is szerepelsz, énekes vagy színész szeretnél lenni?

– Ez még nekem is nagy kérdés, mert az ének mellett a színészet is vonz. Járok musicalstúdióba is, ahol tanuljuk a színészmesterséget is. Az volna a legjobb, ha mind a kettőt magas színvonalon tudnám művelni.

– Édesapád, Varga Miklós, és egy perccel fiatalabb ikertestvéred, Szabolcs szintén énekel. Segítették a tévéfellépéseidet?

– Igen, bármilyen kéréssel fordulhattam hozzájuk. Édesapám próbál terelgetni, Szabolcs öcsém pedig rengeteget segített odahaza a felkészülésben és a felvételek előtt is. Nagyon büszkék rám.

– Az öcséd nem féltékeny a sikereidre?

– Áh, mi nagyon jó tesók vagyunk! A budafoki Kossuth Lajos Magyar–Angol Tanítási Nyelvű Általános Iskolában egy osztályba jártunk, és most a Madách Gimnáziumban is. Szabolcs nagyon jó hangú fiú, aki remekül is játszik különféle színdarabokban. Nem vetélkedünk, hanem segítjük egymást.

– Közeli terveid?

– Javítani szeretnék az osztályzataimon, mert mostanában nem sok idő jutott a tanulásra, és hamarosan megjelenik az első nagylemezem. n (Temesi László)

(Temesi László)