Ugrás a tartalomra

Budafoki Dohnányi Zenekar a Camponában

2018. december 12. szerda
Különleges programmal várja a megújulás előtt álló Campona Bevásárló és Élményközpont látogatóit december 16-án 16 órakor. A Budafoki Dohnányi Zenekar téli hangulatú komolyzenei koncerttel készül a zeneszeretők számára a bevásárlóközpontban.
Budafoki Dohnányi Zenekar a Camponában

Az egy órás koncerten Haydn, Vivaldi, Bartok és Grieg dallamai csendülnek majd fel. A műsort úgy állították össze, hogy kicsik és nagyok is egyaránt élvezhessék. A művek megértésében Hollerung Gábor karmester is segíteni fog, ez alkalommal is érdekes magyarázatokkal fogja fűszerezni az előadást.

„A karácsony az értékes emberi kapcsolatok, a barátság és a szeretet ünnepe is. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország egyik legjobb zenekarával alakult ki kapcsolatunk. Ennek a barátságnak a gyümölcsét a Campona látogatói fogják élvezni.”- mondja Renata Kodadova a Campona kereskedelmi vagyongazdálkodási részlegének vezetője.

 A Campona egy másik meglepetéssel is szolgált nemrégiben látogatóinak: munkatársai a központ első emeletén egy elegáns, klasszikus, fekete zongorát helyeztek ki. Bárki, aki arra jár, kipróbálhatja, játszhat rajta, vagy hallgathatja mások zenéjét. „A zene szeretete ugyanúgy összehoz embereket és közösséget teremt, mint az olvasás szeretete.” mondja Renata Kodadova. „Azt szeretnénk, ha a látogatóink nemcsak vásárolni, hanem minőségi időt tölteni is eljönnének ide, és örömmel vennének részt közösségteremtő, élményt adó kezdeményezéseinkben. Célunk, hogy a Camponát a következő négy évben Magyarország legnagyobb élményközpontjává fejlesszük. Ez idő alatt még több közösségi élményt és az életet kellemesebbé varázsló kezdeményezéssel fogja meglepni látogatóit.  

December elején Nyáry Krisztián nyitotta meg Helen könyvtárát, Magyarország első bevásárló központban kialakított becsületkönyvtárát. Az emberek leadhatják itt megunt könyveiket, és cserébe egy másikat vihetnek haza. A könyvtár sikerét jelzi, hogy pár nap alatt is jelentős mennyiségű könyv gyűlt már össze.  

A könyvtár további különleges programokkal is várja a látogatókat. Egyik első programunk során kerületi idősek karácsonyi kézműves foglalkozást tartottak kerületi ovisoknak. Ezt a programot a következő hónapokban is folytatni fogjuk.

További információ: http://campona.hu/hu/hirek/karacsonyozz-velunk/

Budafoki Dohnányi Zenekar a Camponában

Fotó: Kocsis Zoltán