Ugrás a tartalomra

BMTE: Pont nélkül távoztunk az MTK otthonából

2017. augusztus 28. hétfő
Az augusztus 27-i mérkőzést megelőzően a hazaiak vezették a tabellát, tehát a 4-1-es eredmény megfelel a papírformának. A budafoki focisták optimisták és a szurkolóikat dicsérték.
BMTE: Pont nélkül távoztunk az MTK otthonából

A mérkőzés első perceiben máris hatalmas lehetőség adódott a BMTE számára, azonban ezt sajnos nem sikerült gólra váltani. Az MTK nem késlekedett a válasszal, a 7. percben megszerezte a vezetést Torghelle Sándor találatával. A 37. percben sajnos ismét a hazaiak kerültek helyzetbe, Balogh Béla pedig sikerrel vágta a labdát a kapunkba, így a félidőt 2-0-s eredménnyel zártuk.

A második félidőben újult erővel ment előre a BMTE csapata, azonban sajnos újabb gólt kaptunk Korozmán Kevinnek köszönhetően. A mérkőzés 86. percében Torghelle Sándor másodszor is a kapuba talált. A budafokiak szépítő gólját Csizmadia Csabának köszönhetjük, aki a meccs 93. percében talált az MTK kapujába.

A budafokiak játékosa, Vég Bence így nyilatkozott a mérkőzés után:

Mindenekelőtt óriási köszönet a szurkolóinknak! A vereség ellenére is az egész meccs alatt zúgott a 'hajrá Budafok'. Bánt minket, hogy egyelőre ebben a szezonban nem sikerül kiszolgálni őket jó és eredményes játékkal. Ennek ellenére ők mindig velünk vannak. Ez kevés csapatnál van így, mi ebben a szerencsés helyzetben vagyunk! Mindent megteszünk azért, hogy örömet szerezzünk nekik a pályán, és megháláljuk, amit értünk tesznek. Sok NB I-es csapat nem rendelkezik ilyen nagyszerű szurkolókkal, köszönjük Nektek!"

A Budafoki MTE következő mérkőzésére 2017. szeptember 2-án, 16:30-kor kerül sor, ahol a Soproni VSE játékosait fogadjuk. Hajrá, Budafok!

forrás: http://www.budafokimte.hu/hu/mtk_-_bmte-ertekeles


FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::

BMTE: Pont nélkül távoztunk az MTK otthonából