Ugrás a tartalomra

Az önkormányzat ajándéka: friss narancslé a budafok-tétényieknek

2016. december 19. hétfő
Folytatódik a téli vitaminpótlás! Az önkormányzat által támogatott "Válts egészségre" egészségmegőrző programnak köszönhetően 400 kg narancsból facsarnak friss narancslét a kerületi lakosoknak.
Az önkormányzat ajándéka: friss narancslé a budafok-tétényieknek

Az önkormányzat ajándéka: friss narancslé a budafok-tétényieknek"Ismét vendégünk lehet egy frissen facsart narancslére, ezúttal a Budafoki Egészségközpontban várjuk Önöket sok szeretettel...,és narancslével!" - írja FB-posztjában Oyanga Mia a Budafoki Egészségközpont - Biobolt22 nevében.

Közreműködésükkel - szállítás, géphasználat, préselés - a mai már a harmadik alkalom, amikor ingyen narancslét osztanak a kerületben. Korábban december 4-én a Klauzál Ház Mikulásváró rendezvényén, múlt pénteken pedig a betlehemes fáklyás séta alkalmával a Piac téren osztottak ingyen narancslét. Mint írták, ezúttal is külön köszönet jár Dokinak, azaz Kázmácz József önkormányzati képviselőnek, hogy a zamatos narancslé a poharakba kerülhetett. A gyümölcs ezúttal is K. Szintia és Idrisz István felajánlása volt Budafok-Tétény lakói számára. A poharakat a Brucker pékség biztosította.

Ma délelőtt 10 órától délután 2 óráig osztják a frissen facsart narancslét a Kossuth Lajos utca 19 szám alatt, a Budafoki Egészségközpont bejáratánál.

Az önkormányzat ajándéka: friss narancslé a budafok-tétényieknek