Ugrás a tartalomra

Kánikulában a borospincékbe! - Augusztus 5.: Budafoki Pincejárat

2017. július 31. hétfő
Cimbalom, nóta, néptánc és még sok érdekes program a következő Budafoki Pincejáraton! - Most hétvégén Müller Attila és felesége, Larion Zoé lesz a VIP vendégünk!
Kánikulában a borospincékbe! - Augusztus 5.: Budafoki Pincejárat

Augusztus 5-re, a következő Budafoki Pincejárat napjára 37 fokos kánikulát jósolnak. Ezzel szemben egy jó borospincében 10-14 fok körül mozog az ideális hőmérséklet. Szóval a remek italok, ételek, hangulatos helyszínek, történelmi és kulturális érdekességek mellett már csak a kellemes klíma miatt is érdemes velünk jönni Budafokra.

 

Ezúttal a népzene és a népművészet témája köré csoportosul a gazdag programkínálat a különböző budafoki helyszíneken.

 

A Törleyben, a Lics Pincében, a Magdolna Borklub és Rendezvényházban, a Seybold-Garab Pincészetnél, a Záborszky PInce Borvárosban és a Katona Borházban is fellépnek meghívott együttesek, művészek, előadók. Fellép a Nádasdy Néptáncegyüttes, Csemer Zsolt cimbalomművész, a Lelkes Zenekar, Szabó Dániel, Garbóci László Borlovag és a Budafokoló Zenekar. Lesz “pincekvíz” a Borköltők Társasága Étteremben, és a Budafoki Pincejárat vendége lesz a Szabadtüzi Lovagrend, melynek képviselői a Seybold-Garab Pincészetben gondoskodnak majd a nem mindennapi kulináris kínáltról.

 

Továbbra is vezetett túrákkal, nyitott pincékkel, finom ételekkel és italokkal várja a látogatókat az összes résztvevő vendéglátóhely és kulturális helyszín!

 

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

 

http://www.facebook.com/events/806450586198886/

http://pincejarat.hu/terkep/

 

Kánikulában a borospincékbe! - Augusztus 5.: Budafoki Pincejárat