Ugrás a tartalomra

Elfogták a bankrablókat

2013. október 31. csütörtök
Október 15-én a régi takarékszövetkezetet fosztották ki Nagytétényben
Elfogták a bankrablókat

A fővárosi rendőrök elfogták azt a két férfit, akik 2013. szeptember és október hónapokban összesen négy - köztük egy nagytétényi úti - pénzintézetet, illetve egy cipőüzletet raboltak ki.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint S. László 44 éves pilisszentkereszti és M. Ferenc 21 éves erdőkertesi lakosok szeptember 21-én a XII. kerületben található cipőboltban, 24-én az V. kerületben, október 9-én a XIII., október 11-én a XI., és október 15-én a XXII., Nagytétényi úton található pénzintézetekben fegyverrel vagy annak látszó tárggyal az ott dolgozókat a bevétel átadására kényszerítették.

S. László október 29-én 9 óra körüli időben a II. kerületi, Hidegkúti úton lévő egyik pénzintézetet akarta kirabolni, de az alkalmazottak nem engedték be, mert az arcát napszemüveggel és sállal takarta el. M. Ferenc ez idő alatt a II. kerület Párás utcában, gépkocsiban ülve várta társát.

A két férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztály nyomozói néhány percen belül a helyszín közelében elfogták, majd előállították a két személyt.
VD