Ugrás a tartalomra

Segítő "kéz" a kisgyermekes családoknak

2013. március 19. kedd
Bizonytalan, tanácstalan vagy mélyponton lévő kisgyerekes szülőknek ad támaszt az Otthon Segítünk Szolgálat, melynek 22. kerületi szervezete nyolc új taggal bővült.
Segítő

Bizonytalan, tanácstalan vagy mélyponton lévő kisgyerekes szülőknek ad támaszt az Otthon Segítünk Szolgálat, melynek 22. kerületi szervezete nyolc új taggal bővült. ?k azok az önkéntesek, akik szívesen áldozzák szabadidejüket másokra, mert tudják, szülőnek lenni nem könnyű feladat.

- A gyermeknevelési elvek annyit változtak, változnak, hogy nagyon nehéz a kisgyermekes családoknak eligazodni - mondta el Dzsamba Rozália az Otthon Segítünk Szolgálat 22. kerületi szervezetének alapítója és vezetője, a Rózsavölgyi Közösségi Házban tartott ünnepségen.

Az új önkéntesek az Otthon Segítünk Szolgálat országos igazgatójától Lehőcz Mónikától vehették át tanúsítványaikat. Immáron hivatalosan is olyan területen segíthetnek, amelyen a családok azt igénylik - legyen szó nevelési kérdésről, házimunkáról vagy akár hivatalos ügyek intézéséről.- Segítünk, hogy a mélypontból ki lehessen mászni. A szülő pedig megélhetik azt a sok-sok örömöt, amelyet a kisgyerekkel való együttélés és nevelés jelent - összegezte a szervezet filozófiáját az országos igazgató.

A kerületi Otthon Segítünk Szolgálat várja azoknak az iskolás kor alatti kisgyermekes családoknak a jelentkezését, akik úgy érzik, segítségre szorulnak.

LE