Ugrás a tartalomra

Vásárolni ment, ajándékot kapott

2013. február 22. péntek
Öröm volt látni a meglepett vásárló arcát, amikor megtudta, hogy ajándékutalványt nyert. Jókor volt jó helyen, épp akkor nézett be a Campona Egészségközpontba vásárolni, amikor nyilvános nyereményátadót tartottak.
Vásárolni ment, ajándékot kapott

Bár nem ő volt az előző heti kvízjáték nyertese, mégis nyereménnyel távozhatott.

Az esemény főszereplője, Kerekes Dóra budatétényi lakos február 19-én vette át Zugmann Péter alpolgármestertől a Campona Egészségközpont február 17-én lezárult kvízjátékának nyereményét, egy CSIKOS lekvár különkiadás szettet. Az alpolgármester, miután gratulált a nyertesnek, elmondta, hogy örömmel fogadta a felkérést a nyeremény átadására.

"Személy szerint is és önkormányzati vezetőként is támogatandónak tartom az egészségközpont tevékenységét. Nagyon hasznos, hogy ilyen akciókkal is felhívják a figyelmet egészségünk megőrzésére. Ehhez járulnak hozzá az egészséges táplálkozás népszerűsítésével, valamint a különféle ingyenes szűrőprogramokkal, amikkel nemcsak korán, még idejében ismerhetők fel a betegségek, hanem az esetleg már kínzó tünetek is enyhíthetők, visszájára fordíthatók."" - mondta Zugmann Péter.

A fiatal, kedvesen mosolygó nyertes, Kerekes Dóra elmondta, hogy már korábban igényelt egészségkártyát, és a Válts egészségre! hírlevélből értesült a nyereményjátékról. Most először játszott, örül a nyereménynek, és biztos, hogy ez után máskor is megkísérti Fortunát.

A bevezetőben említett másik nyertes percei ez után jöttek el. A nyereményátadáskor épp jelen lévők között mindig kisorsolnak egy extra ajándékot. Aki ilyenkor betér az egészségközpontba, egy kis számozott cédulát kap, és tombolasorsolás módján dől el, ki viheti haza a pótnyereményt. Ez úttal a szintén Budatétényben lakó Hódos Henriette nyerte a Wellmed Studio Esztétikai Szépségközpont ajándékutalványát, melyet neki is az alpolgármester úr adott át.

A játék folytatódik, próbálja ki Ön is szerencséjét a www.valtsegeszsegre.hu/kviz oldalon!

Kép és szöveg: Papp Tibor