Ugrás a tartalomra

Ajándék a csemetéket vendégül látó óvodásoknak és a visszaköltőzőknek

2017. október 30. hétfő
Az önkormányzat vezetői kifestőkönyvvel köszönték meg a befogadó intézményeknek, hogy a Csemetekert ovisai a felújítás ideje alatt otthonra lelhettek náluk.
Ajándék a csemetéket vendégül látó óvodásoknak és a visszaköltőzőknek

Az építési munkák és az adminisztrációs kötelezettségek teljesítését követően október 30-án örömmel vehetik ismét birtokba ovijukat a Csemetekertbe járó gyerekek. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, elhúzódó építési munkák miatt nem tudták saját, VII. utcai épületükben kezdeni a tanévet a Csemetekert Tagóvodába járó gyerekek. Őket a felújítás idejére átmenetileg négy intézményben helyezték el. Az önkormányzat szerette volna köszönetét kifejezni a gyerekeket befogadó intézményeknek – a Maci, a Varázskastély, a Rózsakert és a Bartók tagóvodáknak, valamint a Csemetekertbe járó gyerekeknek, amiért jól alkalmazkodtak az új helyzethez.

Karsay Ferenc polgármester, Szepesfalvy Anna, Németh Zoltán és Zugmann Péter alpolgármesterek személyesen keresték fel az ovisokat, és nem érkeztek üres kézzel: a kerület nevezetességeit ábrázoló kifestőkönyvvel lepték meg őket, melyből összesen 671 példány találta meg gazdáját.

 

FOTÓ: KOCSIS ZOLTÁN ::