Ugrás a tartalomra

A következő megálló: blues és jazz

2017. május 30. kedd
Június 3-án ismét útjára indul a Budafoki Pincejárat, hogy közelebb hozza a résztvevőkhöz a jó budafoki borokat, a jazzt és a bluest.
A következő megálló: blues és jazz

Ezen a nyitott pincés napon ugyanis több helyszín készül élőzenei programokkal, többek közt a Törley, ahol a Klauzál Ház szervezésében délután 4 órától Blues- és Jazz Fesztivált tartanak. Fellép a Pribojszki Mátyás Band, a Djangology (Frankie Látó és Horváth Márk), a Someday Baby – Gál Csaba Boogie-val, a Lizsé Swing n’ Blues zenekar, a Gáspár -Tiba-Piri Trio és Little G Weevil.

Aki Pincejárat jeggyel érkezik a budafoki nyitott pincés napra, annak külön belépődíjat sem kell fizetnie a koncertek meghallgatásához, mindössze a Törley Kiállítóterem kedvezményes látogatójegyét kell megvásárolni. A Budafoki Pincejáratra IDE KATTINTVA tud jegyet venni, de ezt akár a buszon is megteheti!

 

További Jazz és Blues programok várnak mindenkit az alábbi helyszíneken is:

Magdolna Borház: Mr. Jambalaya boogie-blues trió (14.00-14.45, 16.00-16.45, 18.00-18.45)

Lics Pince: Cellar Jazz Band (11.00-19.00)

Záborszki Pince (Borváros): Bende Zsolt és zenekara (13.00-19.00)

 

A fellépő zenekarok, a finom borok és ételek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a következő nyitott pincés nap is tökéletesen sikerüljön. A Budafoki Pincejárat óránként indul majd a budapesti helyszínekről.

A menetrendet itt lehet megnézni. Azért is érdemes igénybe venni a Budafoki Pincejáratot a nyitott pincés napokra, mert így a baráti társaság minden tagja nyugodtan élvezheti a finom borokat és kitűnő pezsgőket. Nem kell amiatt aggódni, hogy ki fogja hazavinni az autót. Aki nem tud részt venni a június 3-i alkalmon, az mostantól minden hónap első szombatján pótolhatja a lemaradást.  

A Pincejárat Facebook oldalát itt tudja követni. A június 3-i Budafoki Pincejárattal kapcsolatos kisfilm itt tekinthető meg: https://www.facebook.com/427410697613246/videos/443414886012827/

A Hír TV Reggeli járat című műsorában ajánlották a programokat. A beszélgetés ITT tekinthető meg.

A következő megálló: blues és jazz