Ugrás a tartalomra

A Budafóka SE úszóit díjazták

2018. február 05. hétfő
A Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az utanpotlassport.hu által alapított A hónap műhelye díjat a Budafóka XXII. SE úszói nyerték el kiváló decemberi teljesítményük elismeréseként.
 A Budafóka SE úszóit díjazták

Decemberi eredményeik alapján érdemelték ki az elismerést, valamint az azzal járó félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt a Budafóka XXII. SE úszói. A díjat, melyet az utánpótlás-nevelő műhelyek anyagi és erkölcsi elismerése érdekében hoztak létre az alapítók, január 29-én a Magyar Olimpiai Bizottság székházában vehették át az egyesület tagjai. A díjátadón Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, Pósfai Gábor, a Decathlon Magyarország ügyvezető igazgatója és Bruckner Gábor, az utanpotlassport.hu főszerkesztője köszöntötték a díjazottakat.

- A tizenöt évvel ezelőtt alakult klub versenyzői kiváló decembert produkáltak. A közép-európai országok hagyományos serdülőversenyén Zombori Gábor nyerte a magyar csapat legtöbb érmét, mellette pedig Galyassy Szilárd és Márton Richárd is remekelt – mondta Bodnár Tamás, a Budafóka XXII. SE elnöke arról, mivel érdemelték ki az elismerést. - Mint mindenki, mi is megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből, emellett az edzők, a gyerekek és a szülők hozzáállása a legfontosabb — tette hozzá.

Díjazták a csapatsportok képviselőit is, melyet 2017 negyedik negyedévében nyújtott teljesítményükért a KSI SE vízilabdázói érdemeltek ki. A közönségdíjat a MAC Budapest Jégkorong Akadémia hokisai nyerték decemberben.

Az utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország 2013-ban alapította a díjat, melyet a legeredményesebb, legmagasabb színvonalú szakmai munkát végző, az utánpótlás-neveléssel hitvallásszerűen foglalkozó utánpótlás-nevelő műhelyek kaphatnak. A díjat havonta, az adott hónap eseményei, eredményei alapján az arra legérdemesebbnek tartott utánpótlás-nevelő szakosztály nyeri el a kuratórium döntése, valamint az utanpotlassport.hu honlapon zajló közönségszavazás eredményeként. 2015-től kezdődően a csapatsportágak képviselőit külön jutalmazza a kuratórium.

Forrás és további információk: http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/eredmenyek/