Ugrás a tartalomra

618-an kaptak jutalmat az önkormányzattól Pedagógusnap alkalmából

2016. június 15. szerda
Az ajándékutalványokat június 14-én személyesen adták át a kerület vezetői az intézményekben.
618-an kaptak jutalmat az önkormányzattól Pedagógusnap alkalmából

Budafok-Tétény Önkormányzata Pedagógusnap alkalmából idén is megköszönte az állami és egyházi fenntartású köznevelési intézményekben dolgozók munkáját, köztük is kiemelten azokat, akik valamilyen minisztériumi, fővárosi vagy kerületi elismerésben részesültek az év folyamán.

„A pedagógusok iránti megbecsülésünket fejezi ki az évi kétszeri jutalom, amit az önkormányzat vállalt feladatain felül biztosít. Nekünk fontosak az iskolák, az önkormányzat akkor is a magáénak érzi őket, ha az oktatási kormányzat ezt nem tudja értelmezni. Budafok-Tétény történelme miatt is az iskolák egy-egy településrész kulturális, szellemi központjai is. Nagy hagyománya van a civil szervezetek, az önkormányzat és az iskolák együttműködésének.” – hangsúlyozta a jutalmak átadása kapcsán Karsay Ferenc polgármester.

Hasonlóan nyilatkozott az általa meglátogatott iskolákban a jutalmak átadásakor Szepesfalvy Anna alpolgármester is hozzátéve, hogy az önkormányzat nem örül a parlament hétfői döntésének, melyben az iskolák egységes állami üzemeltetésbe-,fenntartásba vételéről határoztak. A város vezetői mindent lehetséges módon igyekeznek majd továbbra is segíteni, támogatni a kerület oktatási intézményeit – mondta Szepesfalvy Anna. A jutalmak személyes átadásában részt vett még Németh Zoltán alpolgármester, dr. Szántó János jegyző és dr. Répás Judit aljegyző is.