Ugrás a tartalomra

36, 37, 38…

2018. március 27. kedd
Tovább bővült a szűk másfél évvel elindított stratégiai partnerségi kör, melyet Budafok-Tétény Önkormányzata hirdetett meg helyi vállalkozók számára. Karsay Ferenc polgármester március 22-én három céggel: Adytum Kft., H-Control Vagyonvédelmi Kft, valamint a Serfőző és TSA Kft. írt alá megállapodási szerződést a Városházán.
36, 37, 38…

„Az együttműködés fő célja, hogy az önkormányzat és a kerületben működő cégek ismerjék és segítsék egymást a felmerülő problémák megoldásában” - mondta Karsay Ferenc polgármester, majd bemutatkoztak az újonnan csatlakozó vállalkozások. Tóth Diána az Adytum Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a cég már közel 20 éve foglalkozik hamvasztó üzemek működtetésével. 2015-ben a XXII. kerület adott otthont a legújabb krematóriumnak. „Amikor Nagytétényben megkezdtük a működésünket, az volt a fő célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami méltó körülményeket biztosít a végső búcsúhoz” - mondta Tóth Diána.

Molnár Gábor a cég történetét 1996-tól mesélte el, amikor még a vállalkozás H-Biztonsági Kft. néven működött és vagyonvédelmi, illetve biztonságtechnikai rendszereket telepítettek. „Az elmúlt évek során egyre nagyobb hangsúlyt kapott az otthonok biztonsága, így a védelmi rendszerek telepítése és távfelügyelete kiemelkedő jelentőségűvé vált, ezért hoztuk létre 2011-ben a H-Control Vagyonvédelmi Kft-t – mondta Molnár Gábor. A kerületben több száz elégedett ügyféllel büszkélkedhetnek.

Serfőző László közel húsz éve van jelen a budafoki piacon, Serfőző és TSA Kft-vel. „A magas minőségű áruk mellett fő célunk olyan szolgáltatások bevezetése, melyek más húsboltokban nem találhatóak meg” - mondta Serfőző László. A húsvéti ünnepek előtt már a Budafoki Szomszédok Piacának húsboltjaiban meg lehet vásárolni a Kerület kolbászát, mely csak itt lesz kapható. A Kerület kenyeréhez hasonlóan, ennek az eladási árából is egy bizonyos összeget rászoruló családok megsegítésére fordítanak majd.

(Viszkocsil Dóra)

Fotó: Kocsis Zoltán